fbpx

Splitleasing erhverv – undgå beskatning af firmabil

Splitleasing, også kaldet deleleasing, er til dig som primært kører erhvervsmæssige kilometer og gerne vil undgå beskatning af fri bil. Der tages udgangspunkt i en flexleasingaftale som deles mellem dig og virksomheden, typisk i form af en fordeling med 20% splitleasing privat og 80% splitleasing erhverv. Dermed deles alle omkostninger mellem de to parter, hvor du betaler for al privat kørsel, hvorimod virksomheden betaler for al erhvervsrelateret kørsel.

Vi arbejder tæt sammen med Dansk Splitleasing A/S, som har været på markedet siden 2007.

Siden 2014 har vi haft et tæt og velfungerende samarbejde med FOCUS flex leasing A/S, som har været på markedet, siden flexleasing blev introduceret i 2008.

FOCUS flex leasing A/S har i øvrigt en storkundeaftale med SKAT, hvilket betyder, at leasingaftalen er forhåndsgodkendt af SKAT, hvormed vi kan levere nummerplader fra dag til dag.

Du skal altså ikke vente flere uger på, at SKAT vurderer afgiften.

Vi leaser en bred vifte af biler, især AudiBMWMercedes-Benz, Porsche og Land Rover – men vi kan hjælpe med næsten hvilken som helst type opgave.

Du undgår beskatning af fri bil og skal ikke spekulere på, om bilen må benyttes privat. Virksomheden minimerer den administrative håndtering, undgår udbetaling af kørepenge og får et overskueligt overblik over økonomien.

Fakturering
Forud for leasingperioden monteres bilen med en GPS-sender, som er direkte forbundet til en fjernbetjening. Således kan du med et enkelt klik vælge, om din kørsel er privat eller erhverv. Samtidig opdateres kørebogen automatisk og leasingydelsen faktureres med den korrekte fordelingsnøgle mellem privat- og erhvervskørsel.

Kreditvurdering
Der udarbejdes to kontrakter til henholdsvis virksomheden og brugeren af bilen. Derfor kræves der tilsvarende kreditvurdering af de to parter.

Kom et skridt nærmere din drømmebil

Telefon (+45) 20 61 90 95

Vi finder din drømmebil

Overvejer du at benytte dig af flexleasing?

Vi har specialiseret os i import af eksklusive biler, hvad enten det omhandler vurdering af afgift, køb med fuld afgift eller flexleasing.

Kunderne siger