MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Referencer – hvad siger vores kunder

Thomas Laursen, BMW M135i aut. xDrive

“Jeg kan på det varmeste anbefale Jacob fra Carselect. Jacob gør hvad han kan for, at kunden får den bedste oplevelse! Jacob svarer og undersøger hurtigt, hvis man har spørgsmål. I mit tilfælde var der desværre en uforudsigelig udfordring med bilen. Dette tog Jacob hånd om på bedste vis, og alt endte perfekt. Køb trygt din næste bil gennem Carselect! ”

Simon Meyer, Mini Cooper Clubman S & Porsche Boxster

“Nemt, fair og kompetent. Jeg har af to omgange købt ny bil, med hjælp fra Carselect.
I første omgang hjalp Jacob med hele processen fra start til slut. Det endte lykkeligt med import af bil fra Tyskland. I anden omgang hjalp Jacob med forhåndsvurdering af afgiften på ønskede bil, samt indregistering herefter.

Jacob svarer altid hurtigt, med gode forklaringer til ens spørgsmål og stor troværdighed. Alt i alt, positivt at handle med Jacob, Carselect. ”

Morten Grønfeldt, BMW M550d

“Bedre service er svært at finde. Fra første gang jeg talte med Jacob var der styr på tingene hele vejen igennem og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Ingen smarte salgstaler eller lign men derimod var der fokus på mine behov og hvad jeg kunne ønske mig og på trods jeg skrev til Jacob på meget skæve tider så kom der svar med det samme.
Da drømmebilen var fundet tog det kun Jacob 3 dage før jeg havde bilnøglen i hånden og bilen stod knivskarpt. Har kun rosende ord om CarSelect og Jacob. ”

Søren Kirches, Mercedes-Benz C220

“Første gang – importerede jeg selv en brugt bil fra Tyskland. Det er muligt, men der er meget at sætte sig ind i, usikkerhed omkring fastsættelse af den danske afgift….og så tager det meget tid. Denne gang – kontaktede jeg CarSelect og aftalte at Jacob skulle komme med et forslag, inden for vores budget og ønsker. Efter en god uges tid holder bilen nu i vores indkørsel på DK-plader, med få km., masser af udstyr og ikke mindst markant under pris for tilsvarende i DK.
Næste gang – ikke i tvivl om at jeg vil lade CarSelect stå for alt besværet, det var for nemt”

Susanne Holst, BMW X1

“Lynhurtig og super prof. Det tog Jacob bare 6 dage at skaffe min nye BMW fra Tyskland, hente den hjem, indregistrere og levere den på min adresse. Bilen står super flot, og alt er som lovet.”

Jens Skov, Audi SQ5

“I en branche med et blakket ry har det været en befriende oplevelse at stifte bekendtskab med CarSelect. Graden af service, engagement og pligtopfyldelse har været på øverste hylde, fra indledende henvendelse til drømmebilen var klar til afhentning. Kan kun anbefale at købe bil igennem CarSelect.”

Anne Hansen, Audi A6

“Sublim rådgivning i forbindelse med køb af bil.”

Niels Christian Lauritzen, Tesla Model S

“Har købt en Tesla S85 gennem CarSelect. Der har været super service hele vejen igennem. Den rigtige bil blev fundet på kun 1 dag, og 2 uger efter står den nu i indkørslen.
Hele forløbet har været meget professionelt og jeg kan kun anbefale CarSelect til andre der overvejer at importere en bil.”

Jørgen Pedersen, BMW M3

“Har haft fornøjelsen af at handle en BMW M3 gennem CarSelect. Havde egentlig udset mig bilen, men da Jacob foretog et baggrundstjek viste det sig at den tidligere havde været skadet. På den baggrund blev den frasorteret. Kanon service. I stedet fandt Jacob en anden M3 som levede op til mine specifikke krav. Udover at han fik presset prisen ned, hvilket kom mig til gode, sørgede han også for at BMW-forhandleren lavede helt nyt service inden levering. Fik bilen leveret på min adresse (med fuld tank) og under overleveringen blev alle funktioner gennemgået. Kan varmt anbefale CarSelect. Under hele forløbet har jeg oplevet en seriøs kommunikation og rådgivning. Alle aftaler blev overholdt og jeg var hele tiden ajourført med status.”

Dennis Hansen, Tesla Model S

“Stor hjælp og hurtige svartider. Havde valgt CarSelect til at hente en brugt Tesla til mig i Frankfurt. Jacob virker kompetent og serviceminded. Kan på det varmeste anbefale at tage fat i CarSelect.”

Christina Pontoppidan,  Porsche Boxster

“Var på forhånd lettere skeptisk overfor flexleasing, men Jacob var meget tålmodig og forklarede i flere omgange fordele og ulemper uden det blev for teknisk. Bilen overstiger mine forventninger – standen er som ny. God oplevelse fra a til z.”

Christian Nielsen Skerning, Tesla Model S

“Tog kontakt til Carselect i min søgen efter en brugt Tesla S. Servicen var helt i top og Jacob var nærmest til at få fat på, selv på tidspunkter man absolut ikke kunne tage for givet.
CarSelect virker meget sympatiske og arbejder effektivt på at finde den bil du ønsker til det budget man har. Jeg vil klart anbefale CarSelect som en primær vej til søgen efter din drømmebil.”