MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Kampagner på nye biler er ikke noget, som alle har styr på


“Hvor meget koster en ny bil? Hvad vil de månedlige omkostninger være? Hvilke nye bil kampagner og tilbud er der? Hvilken bil er billigst og hvad er bytteprisen for min brugte bil?”

Ja, spørgsmålene er mange og det samme er mulighederne. Der er i dag rigtigt mange forskellige kampagner og måder, som ens nye bil kan sammensættes på. Det er langt fra alle muligheder, som passer til dine behov og økonomiske situation. Som kommende bilejer bruger man utroligt lang tid på, at lede efter kampagner og priser på nye biler.
Letsauto.com sørger for, at du finder din nye bil, til den rigtige pris!

Letsauto.com kan du sammensætte din helt egen bil og sammenligne den med andre modeller og mærker for, at finde lige præcis den nye bil, som passer bedst til at dække dine behov. Vores nye kampagneside sørger for, at du finder den rigtige bil, til den rigtige pris! Vi har samlet alle bilforhandlernes aktuelle og mest attraktive kampagner på nye biler, inden for finansiering, indbytningspris, kontantrabat og privatleasing. Med de mange forskellige kampagner på nye biler kan vi sikre, at du som bilkøber har muligheden for at få din ønskede bil, til landets bedste pris. Vores database bliver løbene opdateret, så du altid kan følge med i de mest aktuelle kampagner, som går på tværs af alle bilmærker fra forhandlere i hele Danmark.

Kampagner på finansiering af ny bil

Hvis man har overvejelser omkring, hvilken ny bil som man skal købe er det vigtigt at finde den løsning der passer bedst til ens behov. Har man ikke pengene til, at købe den bil som man ønsker, så kan finansiering en være en attraktiv løsning.
På Letsauto’s kampagneside kan du nemt finde aktuelle kampagner på finansiering af nye biler. Man kan altid finde de mest attraktive månedlige ydelser og renter på markedet for nye biler. Når man finansierer en ny bil via bilforhandleren eller hos banken, er det vigtigt at være opmærksom på de omkostninger, som listes op for ens lån. På denne måde er det nemmere at få dannet sig et overblik over hvad den månedlige ydelse på finansieringen er og hvad du skal lægge i udbetaling eller hvilke gebyrer og omkostninger der kommer oven i ydelsen. Det er derfor vigtigt, at være opmærksom på hvad ÅOP (Årlige omkostninger i procent) er på den omhandlende finansiering, da dette giver dig en fornemmelse for, om der et grundlag til forhandling. Da de forskellige gebyrer, udbetalinger og rentesatser varierer mellem finansieringsselskaberne, anbefales det altid at sammenligne og indhente mere end et tilbud. Hos Letsauto.com kan du let sammenligne og få overblikket over de billigste finansieringsmuligheder, fra forhandlere i Danmark.

Kampagner på leasing af ny bil

Privatleasing er en god løsning til dig, som ønsker en økonomisk sikkerhed, gennemsigtighed og en kort bindingsperiode. Der er dog enkelte overvejelser som man skal have gjort sig selv, før man kaster sig ud i privatleasing. Ved privatleasing skal du helst have helt styr på dit kørselsbehov. Kører du flere kilometer, end aftalt kan leasing nemlig godt gå hen og blive en dyr affære, da leasingselskabet som oftest kræver tilbagebetaling for antal overkørte kilometer. Modsat kan man også komme ud for, at man ikke har opnået det angivende antal kørte kilometer, hvor man så kan få tilbagebetalt de tilbageværende antal kilometer. Dog er refundereingen, som regel ikke nok til at dække, hvad man forud har betalt.

En anden ting er, at leasingselskabet kan kræve, at du ved tilbagelevering af bilen, betaler for rengøring og eventuelle reparationer af bilen. På letsauto.com sørger vi altid for at fremvise landets bedste leasingkampagner på tværs af alle mærker og forhandlere. Her er du sikret de laveste månedlige ydelser og udbetalinger.

Kampagner på byttebil

Som oftest har man også en brugt bil, som man gerne vil have byttet med i ens bilkøb. Nogle bilforhandlere har ofte kampagner, hvor man får en mindstepris for sin brugte bil, uanset stand. Der kan derfor være penge at spare, på trods af bilen næsten er nedslidt. Man skal dog lige tænke sig om nogen gange, når forhandlerne anvender disse kampagner. Som oftest omhandler disse kampagner en bil, som har meget udstyr eller er en lager model, som måske har stået længe eller som forhandleren har bestilt for mange modeller hjem af.

Man kan derfor anvende Letsauto.com til, at sammenligne de forskellige kampagner og bilmodeller, så man derefter kan se om man reelt får mere eller mindre for pengene. At anvende en byttebilskampagne er derfor attraktiv for dig, som har en ældre bil der næsten er ved at forfalde og for dig, som ikke gider at stå med de besværligheder der kan opstå ved, at sælge sin bil selv.

Kampagner på kontantrabat

Kontantrabatter bliver ofte brugt til, at skabe en ekstra interesse for nye biler, eller for modeller med ekstra udstyrspakker. Nogle forhandlere giver også rabatter på modeller som bliver udskiftet af enten en faceliftet version, en helt ny generation af modellen eller hvis der er blevet bestilt en for stor mængde modeller hjem på lager. Det er derfor altid en god ide, at se hvornår bilmodellen første gang blev introduceret eller om der er en ny version på vej.

En anden vigtig ting er, at kontrollere om der er særlige krav, som f.eks. at tilbuddet kun er gældende ved finansiering. Vi anbefaler derfor, at man ringer ned til forhandleren for, at høre om der er eventuelle krav. Hvorefter man kan anvende letsauto.com til at sammenligne de biler og muligheder der gør sig gældende.