MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Import af biler – vi er med hele vejen

Aldrig før har det været sværere at finde sin drømmebil. Der skal tages højde for farve, udstyr, motor og antal kørte kilometer. På det danske brugtbilsmarked er man ofte nødt til at gå på kompromis med et eller flere af sine krav. Vender man derimod blikket mod Tyskland, er udvalget af brugte biler og især udstyr meget større, hvilket betyder, at muligheden for at finde drømmebilen er tilsvarende større.

Vi hjælper dig med at få dansk grund under din drømmebil – fra udvælgelse, vurdering af registreringsafgift til endelig indregistrering. Vi er med hele vejen.

Udvælgelse

Har du selv fundet bilen, du ønsker at importere, er vi behjælpelige med at tjekke kilometerantal, servicebog og eventuelle skjulte skader. Desuden bidrager vi med vores objektive vurdering af stand og historik. Ønsker du, at vi finder bilen, har vi et bredt netværk af autoriserede tyske forhandlere, du kan drage nytte af. Dette sikrer dig høj kvalitet, fuld servicebog, ingen skjulte skader, og at bilen udelukkende er handlet og serviceret hos den pågældende bilfabrikant.

Vurdering af registreringsafgift

Når bilen er fundet, er det store spørgsmål; ”hvad bliver registreringsafgiften?”. Vi tilbyder for 499 DKK, at du får en forhåndsvurdering af registreringsafgiften inden for to hverdage. På denne måde får du hurtigt et overblik over den samlede økonomi, inden du beslutter, hvorvidt du ønsker at importere bilen.

Indregistrering

Godkender du registreringsafgiften, henter vi bilen hjem, og tager os af al det praktiske i forbindelse med indregistreringen. Herudover skal du ikke afvente SKAT’s behandlingstid af registreringsafgiften på 4-6 uger – vi sørger for, at din bil er kørende med danske nummerplader inden for en uge efter aftalen er indgået.

Er du på udkig efter drømmebilen, eller vil du blot høre nærmere om dine muligheder ved import? Kontakt os allerede i dag!

 

Eksport

Gælder et af nedenstående scenarier for dig?

  • Du ønsker at flytte registreringen af din bil til udlandet.
  • Du ønsker at få registreringsafgiften returneret med henblik på flexleasing
  • Du ønsker at sælge til en udenlandsk kunde

Så er eksport løsningen. Vi sørger for en forhåndsvurdering, så du får et overblik over økonomien. Ring og hør nærmere.