MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Import af bil – sådan gør vi


Overvejer du import af din næste bil? Bliv her klogere på hvordan vi hjælper dig.

Aldrig før har det været sværere at finde sin drømmebil. Der skal tages højde for farve, udstyr, motor og antal kørte kilometer. På det danske brugtbilsmarked er man ofte nødt til at gå på kompromis med et eller flere af sine krav. Vender man derimod blikket mod Tyskland, er udvalget af brugte biler og især udstyr meget større, hvilket betyder, at muligheden for at finde drømmebilen er tilsvarende større.

Vi hjælper dig med at få dansk grund under din drømmebil – fra udvælgelse, vurdering af registreringsafgift til endelig indregistrering. Vi er med hele vejen.

Udvælgelse:
Har du selv fundet bilen, du ønsker at importere, er vi behjælpelige med at tjekke kilometerantal, servicebog og eventuelle skjulte skader. Desuden bidrager vi med vores objektive vurdering af stand og historik. Ønsker du, at vi finder bilen, har vi et bredt netværk af autoriserede tyske forhandlere, du kan drage nytte af. Dette sikrer dig høj kvalitet, fuld servicebog, ingen skjulte skader, og at bilen udelukkende er handlet og serviceret hos den pågældende bilfabrikant.

Vurdering af registreringsafgift:
Når bilen er fundet, er det store spørgsmål; ”hvad bliver registreringsafgiften?”. Gennem vores samarbejde med TA Autoimport tilbyder vi for kun DKK 299, at du får en forhåndsvurdering af registreringsafgiften inden for to hverdage. På denne måde får du hurtigt et overblik over den samlede økonomi, inden du beslutter, hvorvidt du ønsker at importere bilen.

Indregistrering:APP Formula

Godkender du registreringsafgiften, henter vi bilen hjem, og tager os af al det praktiske i forbindelse med indregistreringen. Herudover skal du ikke afvente SKAT’s behandlingstid af registreringsafgiften på 4-6 uger – vi sørger for, at din bil er kørende med danske nummerplader inden for en uge efter aftalen er indgået.

Er du på udkig efter drømmebilen, eller vil du blot høre nærmere om dine muligheder ved import? Kontakt os allerede i dag på info@carselect.dk eller tlf. 20619095!