MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Hvorfor vælge flexleasing?


Flexleasing er din genvej til drømmebilen – her får du alle fordelene.

Fri kilometer. Der er ingen begrænsning af kørte kilometer ved en flexleasing-aftale, hvorfor du ikke skal bekymre dig for at stå med en dyr regning efter leasingaftalens ophør. Ved fastsættelse af restværdien tager vi højde for dit kørselsbehov. Jo højere kilomterantal, jo lavere restværdi.

Attraktiv forsikring. Idet bilen forsikres uden afgift, kan vi tilbyde fordelagtig forsikring.

Mindre kapitalbinding. I stedet for at købe en bil med fuld afgift, bibeholder du langt større likviditet i din økonomi ved flexleasing.

Undgå et stort værditab. Da bilen efter endt leasingaftale står uden afgift, er det kun selve bilen, der taber værdi. Til sammenligning nedskrives både bil og afgift ved køb med fuld afgift.

Større marked ved salg. Når bilen skal afsættes efter endt leasingperiode, er der ingen afgift bundet i bilen. Derfor kan bilen afsættes uden for landets grænser, hvilket betyder større efterspørgsel og et hurtigere salg. Hvis det ønskes, er vi behjælpelige med oprettelse af både danske og udenlandske annoncer og indhentning af tilbud fra danske og udenlandske forhandlere.

Fleksibel aftale. Vi rådgiver og sammensætter en leasingaftale skræddersyet efter dine behov. Skal det være 12, 24 eller 36 måneder? Split, sæson- eller flexleasing? Lav eller høj udbetaling? Erhverv eller privat? Mulighederne er mange.

Ingen begrænsning af bruger. Bilen kan lånes ud til venner og familie.

Konkurrencedygtige priser. Vi henter din bil hjem direkte fra Tyskland. Vi har intet varelager og derfor alene interesse i at finde bilen, du søger. Desuden giver det os mulighed for at tilbyde dig en særdeles stærk pris, da vores provision udelukkende omfatter hjemtagelse af bilen. Vi har ingen ekstra omkostninger i form af et varelager eller eventuelle afskrivninger på bilen.

Mulighed for sæsonleasing. Aftalen kan oprettes med eksempelvis 7 måneders kørsel og 5 måneders stilstand – også kaldet sæsonleasing. Denne form for leasing er ideel for f.eks. cabrioleter, sportsvogne, firehjulstrækkere eller andre sæsonbetonede biltyper, da forsikringen og de månedlige ydelser er billigere i perioden, hvor bilen ikke benyttes.

Finansiel sikkerhed. Flexleasing-aftalen varetages af FOCUS flex leasing A/S – en kapitalstærk virksomhed med mange års brancheerfaring inden for flexleasing.