MENU

+45 20 61 90 95    info@carselect.dk

Gæsteblog fra Letsauto.dk


Letsauto.dk er en online bilportal. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne udstyrsvarianter og priser på kryds og tværs af alle modeller. Teamet bag har været så flinke at uddybe konceptet og fordelene heraf.

God læsning!

At købe ny bil er den næst-største økonomiske beslutning du skal tage i dit liv. Vælg derfor rigtigt – første gang!

Står du overfor at skulle købe en ny bil? Allerede inden man er startet, har de fleste mistet modet. Markedet er uoverskueligt stort, priserne er ikke til at gennemskue og at lede efter modeller og udstyrsvarianter på importørernes hjemmesider er så uigennemskueligt og drænende, at man i langt de fleste tilfælde opgiver inden man overhovedet er kommet i gang. Dette gør, at man i mange tilfælde slet ikke har styr på hvad markedet egentlig har at tilbyde, og man ender i mange tilfælde med en bil fra et mærke man kender – for der slipper man for at lave research.

Hos Letsauto.dk erkender man dette problem, og har derfor sat sig for at samle bilmarkedet og gøre det nemt tilgængeligt for alle dem der ikke gider at bruge halve og hele dage på at klikke sig langt ind på en importørside for at finde ud af, hvad elektriske sidespejle koster eller hvilke motorvarianter man kan få.

Letsauto.dk samler, med meget få undtagelser, alle nye biler du kan få på det danske marked, samt alt det ekstraudstyr der kan specificeres til de forskellige modeller. Via ganske få klik kan man sammenligne motorvarianter, udstyr og mærker – alt sammen på én og samme side, og igennem et meget brugervenligt interface.

Et par gode råd når du søger ny bil

Der er mange aspekter i dét at finde og købe sin drømmebil. Tag derfor stilling til:

1.Har du kigget på alle mærker? Hvis du ikke har forelsket dig i en specifik model, kan det meget vel betale sig at tjekke hvad de forskellige mærker har at tilbyde inden for samme klasse. Oftest er der en kæmpe forskel i priser på både motorstørrelser samt det ekstraudstyr man kan få. Ved at bruge lidt tid på at kigge hos de forskellige mærker kan du hurtigt få rigtig meget bil for dine penge. Letsauto.dk gør dette meget nemt ved at lade dig sammenligne op til tre mærker og modeller på samme tid. Se fx. denne sammenligning hvor du kan få en Mercedes-Benz A-klasse til færre penge end en Mazda 3 og en Ford Focus – klik her.

2.Dækker den dit behov? Der kan være stor forskel på den bil vi forelsker os i, og den vi reelt har brug for: Hvem har ikke stået og drømt om en lækker, sporty cabriolet? Men hvis dit behov er transport af børn, hund og bagage er det måske ikke så hensigtsmæssigt med kun to sæder og et mikroskopisk bagagerum. Vær derfor ærlig overfor dig selv, og tænk over hvilket behov din nye bil skal dække. Du skal højst sandsynlig leve med den i mange år, så det er ikke værd at være irriteret hver eneste gang du skal have indkøbsposer ind på bagsædet, eller skal have familien med på sommerferie.

Hvad vil du ikke undvære? De fleste danskere har deres bil i mellem 4-8 år. Tag derfor stilling til, om du vil køre de næste 8 somre uden aircondition, eller gå igennem de kolde vintre uden sædevarme. Meget ekstraudstyr er relativt billigt at tilkøbe og vil forbedre din ejeroplevelse betragteligt. Det kan godt være at aircondition koster 10.000 kr., men har du bilen i 8 år er det kun 3,50 kr. om dagen. Desuden påvirker det i langt de fleste tilfælde gensalgsprisen i positiv retning