fbpx

Hvad er Flexleasing – En genvej til drømmebilen

Flexleasing er særligt velegnet til specielle og eksklusive biler grundet en lavere kapitalbinding og et større marked, når bilen skal afsættes. Frem for at betale fuld afgift på bilen, deles afgiften op i perioder – typisk 12, 24 eller 36 måneder.

Siden 2013 har vi haft et tæt og velfungerende samarbejde med en række af de største og mest seriøse finansielle leasingselskaber og banker og går aldrig på kompromis med vores samarbejdspartnere.

Leasingselskaberne har i øvrigt storkundeaftaler med SKAT, hvilket betyder, at leasingaftalen er forhåndsgodkendt af SKAT, hvormed vi kan levere nummerplader fra dag til dag.

Du skal altså ikke vente flere uger på, at SKAT vurderer afgiften.

Vi leaser en bred vifte af biler, især AudiBMWMercedes-Benz, Porsche, Volvo, VW og Land Rover – men vi kan hjælpe med næsten hvilken som helst type opgave lige fra en gammel klassiker til en ny superbil.

Hvad skal jeg være opmærksom på med flexleasing?

Flexleasing kom på markedet i juni 2008, hvor SKAT foretog en ændring i registreringsafgiftslovens §3. Ændringen gjorde det muligt at betale afgift i perioder – også kaldet forholdsmæssig afgift. Alt efter bilens alder ved leasingperiodens start, betales der mellem 0,5 % til 2,0 % (af den fulde registreringsafgift) i forholdsmæssig afgift pr. måned.

Herudover betales der en særskilt rente til SKAT som kompensation for brug af den forholdsmæssige afgift. Alt dette er inkluderet i den månedlige ydelse. Efter endt leasingaftale står bilen uden afgift.

Restværdi

Ved leasingaftalens udløb skal der anvises en køber til bilen til den fastsatte restværdi. Derfor er det vigtigt, at restværdien afspejler bilens faktiske værdi, så du ikke får en kedelig overraskelse.

Alt efter type bil, årgang og kørselsbehov fastsætter vi restværdien ud fra en forventet afskrivning på 20-30 % om året. Sælges bilen for mere end den fastsatte restværdi, tilfalder differencen dig.

Ejerforhold, betaling af service og ejerafgift

Lovgivningen for flexleasing foreskriver, at bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer, mens du som leasingtager er angivet som bruger. Disse udgifter afholder du selv.

Hvorfor vælge flexleasing?

Der er mange fordele forbundet med flexleasing gennem os:

Fri kilometer i leaset bil

Der er ingen begrænsning af kørte kilometer, hvorfor du ikke skal bekymre dig for at stå med en dyr regning efter leasingaftalens ophør. Ved fastsættelse af restværdien tager vi højde for dit kørselsbehov. Jo højere kilomterantal, jo lavere restværdi.

Attraktiv leasing-forsikring

Idet bilen forsikres uden afgift, kan vi tilbyde fordelagtig forsikring som vil tilgodese dig ift. finansieret eller kontant bilkøb.

Mindre kapitalbinding og mindre værditab

I stedet for at købe en bil med fuld afgift, bibeholder du langt større likviditet i din økonomi.  Da bilen efter endt leasingaftale står uden afgift, er det kun selve bilen, der taber værdi. Til sammenligning nedskrives både bil og afgift ved køb med fuld afgift.

Større marked ved salg

Når bilen skal afsættes efter endt leasingperiode, er der ingen afgift bundet i bilen. Derfor kan bilen afsættes uden for landets grænser, hvilket betyder større efterspørgsel og et hurtigere salg.

Hvis det ønskes, er vi behjælpelige med oprettelse af både danske og udenlandske annoncer og indhentning af tilbud fra danske og udenlandske forhandlere.

Fleksibel leasingaftale

Vi rådgiver og sammensætter en leasingaftale skræddersyet efter dine behov. Skal det være 12, 24 eller 36 måneder? Flex-, sæson- eller splitleasing? Lav eller høj udbetaling? Erhverv eller privat? Mulighederne er mange. Der er ingen begrænsning af brugen – bilen kan således lånes frit ud til venner og familie.

Konkurrencedygtige priser

Vi henter din bil hjem direkte fra Tyskland eller efter ønske. Vi har intet varelager og derfor alene interesse i at finde bilen, du søger. Desuden giver det os mulighed for at tilbyde dig en særdeles stærk pris, da vores provision udelukkende omfatter hjemtagelse af bilen. Vi har ingen ekstra omkostninger i form af et varelager eller eventuelle afskrivninger på bilen.

Mulighed for sæsonleasing

Aftalen kan oprettes med eksempelvis 7 måneders kørsel og 5 måneders stilstand – også kaldet sæsonleasing. Denne form for leasing er ideel for f.eks. cabrioleter, sportsvogne, firehjulstrækkere eller andre sæsonbetonede biltyper, da forsikringen og de månedlige ydelser er billigere i perioden, hvor bilen ikke benyttes.

Finansiel sikkerhed

Leasingaftalen varetages af et 3. parts leasingselskab – en kapitalstærk virksomhed med mange års brancheerfaring. Det giver tryghed og så er de forhåndsgodkendt ved Skat, så ansøgningen går igennem med det samme.

Det er alt sammen fint, men hvad med standen af bilen?

Vi gør hos CarSelect et stort fodarbejde for at sikre, at vi kan stå inde for bilen. Udover at det giver tilfredse kunder, oplever vi ofte, at kunden efter endt leasingperiode opnår en økonomisk gevinst, da bilen ofte kan sælges for mere end den angivne restværdi.

Først og fremmest samarbejder vi udelukkende med autoriserede eller veletablerede, anerkendte forhandlere. Fælles for alle biler gælder det, at bilen udelukkende er serviceret hos den pågældende fabrikant. Gennem de seneste år har vi opbygget et omfattende netværk af tyske forhandlere, og vi har gode kontakter inden for alle de store fabrikanter.

Selvom vi gerne vil hente bilen hurtigst muligt hjem, går vi ikke på kompromis med vores tjekliste, som bl.a. omfatter gennemgang af servicebog, dækmønster, bekræftelse af ingen skjulte skader, korrekt kilometertal og generel stand af bilen.

Vi afhenter selv bilen. Udover at vi er mest trygge ved selv at varetage transporten, kan vi herved gennemgå bilens stand og teknik.

Kom et skridt nærmere din drømmebil

Telefon (+45) 20 61 90 95

Vi finder din drømmebil

Overvejer du at benytte dig af flexleasing?

Vi har specialiseret os i import af eksklusive biler, hvad enten det omhandler vurdering af afgift, køb med fuld afgift eller flexleasing.

Kunderne siger