CARSELECT A/S

Flexleasing i øjenhøjde

Overvejer du at benytte dig af flexleasing?

Vi har specialiseret os i import af eksklusive biler, hvad enten det omhandler vurdering af afgift, køb med fuld afgift eller flexleasing.

Vores forretningskoncept er baseret på en objektiv tilgang til dit bilkøb. Vi har begrænset antal biler på lager, hvilket tillader os, at tage udgangspunkt i dine eksakte krav og præferencer.

Import og flexleasing af Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche og Land Rover, betragter vi som en spidskompentence, men vores erfaringer spænder vidt. Valg og køb af en bil er en stor beslutning, og vi er stolte af at hjælpe og vejlede dig med at blive kørende i den rigtige bil.

Ved flexleasing indregistrerer leasingselskabet bilen med et lille afgiftbeløb pr. måned, istedet for at betale det hele på én gang. Det betyder en lavere månedlig ydelse for dig i leasingperioden. Til sammenligning med traditionel finansiering, så betaler du typisk et langt mindre beløb i udbetaling, samtidigt med at den månedlige ydelse typisk også vil være en del lavere end ved traditionel finansiering.

Med splitleasing “splittes” leasingydelserne mellem virksomheden og medarbejderen i forhold til antal kørte kilometer privat & erhverv, mod at medarbejderen således ikke beskattes af fri bil. Al kørsel registreres via en fjernbetjent GPS. Herved registreres den eksakte kørebog nemt og ligetil. Alle udgifter på bilen, alt fra service til benzin deles mellem virksomheden og medarbejderen.

Import af bil:

Har du fundet din drømmebil i udlandet og overvejer at indregistrere den i Danmark, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder alt fra en bindende forhåndsvurdering til full service, hvor vi varetager hele forløbet fra afhentning hos den udenlandske forhandler til levering med danske nummerplader. Vi sørger for at du får plader på fra dag til dag.

Kom et skridt nærmere din drømmebil

Telefon (+45) 20 61 90 95


Vi finder din drømmebil

Overvejer du at benytte dig af flexleasing?

Vi har specialiseret os i import af eksklusive biler, hvad enten det omhandler vurdering af afgift, køb med fuld afgift eller flexleasing.

Kunderne siger